Labbaye Hotel Bar Restaurant
Labbaye Hotel Bar Restaurant

ENTREES / STARTERS

 

 

 

(v) Médaillons de fromage de chèvre croustillant avec une sauce au miel & huile de noix - €6,00

(v) Crispy deep-fried goats cheese medallions with a honey & walnut oil dressing

 

 

Tarte tatin d’oignons caramélisés, boudins noir & pommes grille – €6,75

Caramelised onion, black pudding & grilled apple tart Tatin

 

 

 (v) Tarte tatin d’oignons caramélisés, fondu de brie & pommes grille – €6,00

Caramelised onion, melted brie & grilled apple tart Tatin

 

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux – €6,50

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

 

 Saumon fumé à l’œuf pochées, crème fraiche au citron vert – €6,50

Smoked salmon with a poached egg, served with lemon & lime crème fraiche

 

 

 Terrine jambon persille de Bourgogne, chutney aux tomates – €6,00

Ham hock & parsley terrine served with a homemade tomato chutney

 

 

Filet de caille poêlé servi sur un lit de purée de betterave & salade tiède - €7,50

Pan seared quail breasts served with a beetroot puree & chargrilled little gem

 

ACCOMPAGNEMENT / SIDE ORDERS

 

 

(v) Pain aillé grillé – €2.50                                                      (v) Assiette de frites – €3.50

(v) Grilled garlic bread                                                                  (v) bowl of chips

 

(v) Pain aillé grillé avec fromage fondu - € 3.50             (v) Coleslaw - €0.50

(v) Grilled cheesy garlic bread                                                   (v) Pot of coleslaw

 

(v) Beignets d’oignons, sauce BBQ – €3.50                     (v) Salade vert - €1.50

(v) Crispy onion rings, BBQ dipping sauce                            (v) Green side salad

 

 

 

A LA PLANCHA / FROM THE GRILL

 

Faux Filet (180g) - €15.50 (300g) - €19.00

Frites maison, légumes de saison, sauce au choix, Sauce poivre / béarnaise / beurre maitre

Sirloin Steak (180g) - €15.50 (300g) - €19.00

Homemade chips, seasonal vegetables, Sauce pepper / béarnaise / garlic butter

 

 

Burger maison de bœuf, sauce tomate piquante*, frites maison, salade & coleslaw – €12.00

+€1.00 avec fromage / +€ 2.00 avec fromage et poitrine

 Homemade beef burger, Served with a spicy tomato relish, homemade chips, salad & coleslaw

+€1.00 with cheese / +€ 2.00 with cheese and bacon

 

 

Burger Maison a le confit de canard chutney d'orange, frites maison, salade & coleslaw – €12,00

Homemade pulled duck burger served with an orange chutney, homemade chips, salad & coleslaw

 

 

POISSON / FISH

 

Pave de Saumon rôti sauce aux poivrons rouge & au chorizo croustillant servi sur un lit de quinoa et légumes - €14,50

Roasted filet of Salmon served with a roasted red pepper & crispy chorizo sauce served on a bed of quinoa

 

 

Dos de Cabillaud sauce aux poivrons rouge & au chorizo croustillant servi sur un lit de quinoa et légumes - €13,00

Roasted filet of Cod served with a roasted red pepper & crispy chorizo sauce served on a bed of quinoa

 

 

Fish & Chips Britannique, Frites maison, petits pois concassés et sauce tartare – €12.50

Beer battered Cod & Chips, homemade chips, mushy peas & tartare sauce

 

 

SPECIALITES MAISON / HOUSE SPECIALS

 

  

 

 

Curry de poulet tikka madras* servi avec riz basmati, Poppadoms & salade d’oignons - €14,00

Chicken Tikka Madras curry served with basmati rice, Poppadoms & onion salad

*(possible plus fort)

 

 

Magret de canard rôti au cerise noir & porto, pommes de terre rösti & chou rouge braisé - €14,00

Roast duck breast served with a black cherry & port jus, potato rosti, braised red cabbage

 

 

Jarret d’agneau braisé au vin rouge, romarin, d'ail, purée de pommes de terre, légumes de saison - €16,00

Lamb Shank braised in red wine, rosemary & garlic with mashed potato & seasonal vegetables

 

 

Confit épaule de porc sauce au cidre, chutney aux pommes a la sauge, pommes de terre éventail

 & légumes de saison - €12,50

Roasted Confit of pork shoulder served with a cider sauce, apple & sage chutney, hasselback potatoes & vegetables

 

 

Tourte à l’estouffade de sanglier aux marrons, pommes de terre éventail, chou rouge braise - €13,50

Wild boar & chestnut pie served with hasselback potatoes & braised red cabbage

 

VEGETARIEN / VEGETARIAN

 

 

(v) Burger Végétarien, servi avec sauce tomate piquante, frites maison, salade et coleslaw – €10.00

(v) Vegetarian Burger, Served with a spicy tomato relish, homemade chips, salad & coleslaw

 

 

 

 

Curry aux légumes tikka madras* servi avec riz basmati, Poppadoms & salade d’oignons - €12,00

Vegetable Tikka Madras curry served with basmati rice, Poppadoms & onion salad

*(possible plus fort)

 

 

                                                        

DESSERTS

 

Dessert du Jour & glace vanille – €4.50

Dessert of the day served with vanilla ice cream

 

 

Tiramisu à L’Italienne – €6,00

Tiramisu

 

 

Gâteau au caramel & aux chocolat avec garniture de ganache glacée – €6,50

Chocolate fudge cake with a glossy ganache topping

 

 

Tourte crumble aux pommes, canelle & sultana, creme anglais - €6,50

Apple, sultana & cinnamon crumble tart served with vanilla custard

 

 

Cheesecake aux Framboise – €6,50

Raspberry cheesecake

 

 

 

 

Assiette Fromage – €3.50

Cheese platter served with fig confit & side salad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Réservations

Vous pouvez nous appeler au :

 

+33 233 512163 (0233 512163)

+33 674 625965 (0674 625965)

 

labbayehotel@gmail.com

 

Vous pouvez également utiliser notre formulaire de contact.

Adresse

Labbaye Hotel Bar Restaurant
Route de la Gare
50140 Le Neufbourg

Heures d'ouverture

Horaires d'hiver

 

Mercredi

12.00 - 14.00

Jeudi

12.00 -14.00 / 17.00 - 23.00

Vendredi

12.00 - 14.00 / 17.00 - 22.00

Samedi

18.00 - 22.00

Dimanche

12.00 - 15.00

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Labbaye Hotel Bar Restaurant