Labbaye Hotel Bar Restaurant
Labbaye Hotel Bar Restaurant

ENTREES / STARTERS

 

 

(v) Tarte tatin d’oignons caramélisés, mozzarella, basilic, confit tomates & roquette – €5.50

(v) Caramelised onion, mozzarella & confit tomato tarte tatin, basil & roquette garnish

 

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux – €6.00

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

 

Tartare de saumon et de pamplemousse cerviche sur un lit de feuilles de roquette€ - 6.50

Cerviche tartare of salmon & grapefruit, capers, cornichons & lemon juice served on a bed of roquette

 

 

Brochette de poulet teriyaki accompagnées de crème fraiche au citron vert & coriandre - €6.50

Teriyaki chicken skewers served with a sour cream, lime & coriander dip

 

 

(v) Fondue de Petit Camembert Servie avec pommes caramélisés & pain grillé - €6.50

(v) Baked whole melting mini Camembert served with caramelised apple & chargrilled bread

 

 

Plateau italien antipasti avec un assortiment de viandes italiennes séchées, de fromage feta, de poivrons au thon, d'olives et de pain à l'ail - €6.95

Antipasti platter of Italien dried meats, feta cheese, tuna stuffed peppers, olives & garlic bread

 

 

Terrine de Foie Gras de canard marbre de figues, confit de figues & pain épices - €8.00

Fig marbled Foie Gras terrine served with a confit of fig chutney & spiced bread

 

ACCOMPAGNEMENT / SIDE ORDERS

 

 

(v) Pain aillé grillé – €2.50

(v) Grilled garlic bread

 

(v) Pain aillé grillé avec fromage fondu - € 3.50

(v) Grilled cheesy garlic bread

 

(v) Beignets d’oignons, sauce BBQ – €3.50

(v) Crispy onion rings, BBQ dipping sauce

 

(v) Salade vert - €1.50

Green side salad

 

 

 

(v) Haricots verts au beurre d’ail – €1.50

(v) Green beans with garlic butter

 

(v) Assiette de frites – €3.50

(v) bowl of chips

 

(v) Maïs en épi grille – €1.00

(v) Grilled corn on the cob

 

(v) Coleslaw – €0.50

(v) Pot of coleslaw

 

 

A LA PLANCHA / FROM THE GRILL

 

Faux Filet (180g) - €14.50 (300g) - €18.00

Frites maison, mais en épi & haricots verts, sauce au choix, Sauce poivre / béarnaise / beurre maitre

Sirloin Steak (180g) - €14.50 (300g) - €18.00

Homemade chips, corn on the cob & green beans, Sauce pepper / béarnaise / garlic butter

 

 

Burger maison de bœuf, sauce tomate piquante*, frites maison, salade & coleslaw – €12.00

+€1.00 avec fromage / +€ 2.00 avec fromage et poitrine

 Homemade beef burger, Served with a spicy tomato relish, homemade chips, salad & coleslaw

+€1.00 with cheese / +€ 2.00 with cheese and bacon

 

 

Burger Maison a le confit de canard confit d’orange, frites maison, salade & coleslaw – €10.00

Homemade pulled duck burger served with an orange confit, homemade chips, salad & coleslaw

 

 

POISSON / FISH

 

Poêlée de filet de bar, pommes de terre grenailles rôties au beurre et de la ‘salsa verde’ – €14.50

Pan seared filet of Seabass served with a ‘salsa verde’, roasted new potatoes & seasonal vegetables

 

 

Roti de dos de cabillaud, pommes de terre grenailles rôties au beurre et de la ‘salsa verde’ – €12.50

Roast cod filet served with a ‘salsa verde’, roasted new potatoes & seasonal vegetables

 

 

Fish & Chips Britannique, Frites maison, petits pois concassés et sauce tartare – €12.50

Beer battered Cod & Chips, homemade chips, mushy peas & tartare sauce

 

 

Scampi & Chips (morceaux de langoustine panée), salade, sauce tartare, frites maison -  €11.00

Scampi & Chips, Served with side salad, tartare sauce

 

 

Salade Pécheur de saumon fume, crevettes &chair de crabe -  €10.00

Seafood salad of smoked salmon, prawns & crab meat

 

 

SPECIALITES MAISON / HOUSE SPECIALS

 

Emince de poulet rôti, sur un lit de salade, lardons, croutons, sauce Caesar & parmesan- €12.00

Roast breast of chicken served on a bed of Caesar salad, lardons, croutons & parmesan shavings

 

 

Magret de canard au miel servi sur un lit de légumes sautés et des nouilles avec un glaçage de soja et de gingembre -  €12.50

Roasted duck breast served on a bed of noodles & stir-fried vegetables with a soy & ginger glaze

 

 

Travers de porc grillés à la sauce barbecue & Jack Daniels, beignets d’oignons, coleslaw & frites -  €14.00

Slow cooked half rack of pork ribs in a sweet Jack Daniels BBQ sauce, served with a side of crispy onion rings, coleslaw & homemade chips

 

Tajine d'agneau aux légumes et citrons confits servi avec semoule et pain plats -  €14.00

Slow cooked Lamb Tajine, vegetable & confit of lemon served with couscous & flat bread

 

 

Confit de porc sauce a l’oignons caramélisé & calvados, pommes de terre grenailles rôties

 & légumes de saison - €12.00

Roasted Confit of pork served with a caramelised onion & calvados sauce, roasted new potatoes & vegetables

 

 

VEGETARIEN / VEGETARIAN

 

 

(v) Burger Végétarien, servi avec sauce tomate piquante, frites maison, salade et coleslaw – €10.00

Vegetarian Burger, Served with a spicy tomato relish, homemade chips, salad & coleslaw

 

 

(v) Salade au fromage gorgonzola, poires caramélisés & noix - €9.00

Country salad with crisp salad leaves, gorgonzola, grilled pears & walnuts

 

 

(v) Tajine aux légumes et citrons confits servi avec semoule et pain plats -  €14.00

Slow cooked vegetable Tajine, vegetable & confit of lemon served with couscous & flat bread

DESSERTS

 

Dessert du Jour & glace vanille – €4.00

Dessert of the day served with vanilla ice cream

 

 

Moelleux fondant chocolat, sauce chocolat, glace vanille – €4.50

Chocolate filled gâteaux, ice-cream & chocolate sauce

 

 

Pain Perdu, glace au caramel sauce au caramel – €5.50

Pain Perdu (sweet French toast) served with caramel ice-cream & caramel sauce

 

 

Crumble rhubarbe & fraise, glace vanille – €5.50

Rhubarb & strawberry crumble served with vanilla ice-cream

 

 

Tiramisu, dessert italienne de crème pâtissière & moka – €5.50

Tiramisu, coffee-flavoured Italian custard dessert

 

 

New York citron cheesecake au fruits rouge - €5.50

Redberry & Lemon New York cheesecake

 

 

Café Gourmand – €6.50

Trio of desserts of the house served with an expresso coffee

 

 

Assiette Fromage – €3.50

Cheese platter served with fig confit & side salad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Réservations

Vous pouvez nous appeler au :

 

+33 233 512163 (0233 512163)

+33 674 625965 (0674 625965)

 

labbayehotel@gmail.com

 

Vous pouvez également utiliser notre formulaire de contact.

Adresse

Labbaye Hotel Bar Restaurant
Route de la Gare
50140 Le Neufbourg

Heures d'ouverture

Horaires d'hiver

 

Mercredi

11.00 - 14.00

Jeudi

11.00 -14.00 / 17.00 - 23.00

Vendredi

11.00 - 14.00 / 17.00 - 23.00

Samedi

18.00 - 23.00

Dimanche

12.00 - 15.00

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Labbaye Hotel Bar Restaurant