Labbaye Hotel Bar Restaurant
Labbaye Hotel Bar Restaurant

ENTREES / STARTERS

 

(v) Tarte tatin d’oignons caramélisés, mozzarella, basilic, confit tomates & roquette – €6,00

(v) Caramelised onion, mozzarella & confit tomato tarte tatin, basil & roquette garnish

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux – €6.50

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

Œufs pochés au saumon fumé sur un lit de feuilles de roquette - € 6.50

Smoked salmon & poached egg served on a bed of roquette

 

Brochette de poulet teriyaki accompagnées de crème fraiche au citron vert & coriandre - €6.50

Teriyaki chicken skewers served with a sour cream, lime & coriander dip

 

(v) Fondue de Petit Camembert Servie avec pommes caramélisés & pain grillé - €7,00

(v) Baked whole melting mini Camembert served with caramelised apple & chargrilled bread

 

Plateau italien antipasti avec un assortiment de viandes italiennes séchées, de fromage feta, de poivrons au thon, d'olives et de pain à l'ail - €7,50

Antipasti platter of Italian dried meats, feta cheese, tuna stuffed peppers, olives & garlic bread

 

Terrine de Foie Gras de canard marbre de figues, confit de figues & pain épices - €8.00

Fig marbled Foie Gras terrine served with a confit of fig chutney & spiced bread

 

ACCOMPAGNEMENT / SIDE ORDERS


 


 

(v) Pain aillé grillé – €2.50

(v) Grilled garlic bread


 

(v) Pain aillé grillé avec fromage fondu - € 3.50

(v) Grilled cheesy garlic bread


 

(v) Beignets d’oignons, sauce BBQ – €3.50

(v) Crispy onion rings, BBQ dipping sauce

 

(v) Salade vert - €1.50

Green side salad


 

 


 

(v) Haricots verts au beurre d’ail – €1.50

(v) Green beans with garlic butter


 

(v) Assiette de frites – €3.50

(v) bowl of chips


 

(v) Maïs en épi grille – €1.00

(v) Grilled corn on the cob


 

(v) Coleslaw – €0.50

(v) Pot of coleslaw

 


 

A LA PLANCHA / FROM THE GRILL


 

Faux Filet (180g) - €15.50 (300g) - €19.00

Frites maison, legumes de saison, sauce au choix, Sauce poivre / béarnaise / beurre maitre

Sirloin Steak (180g) - €14.50 (300g) - €18.00

Homemade chips, seasonal vegetables, Sauce pepper / béarnaise / garlic butter

 

Burger maison de bœuf, sauce tomate piquante*, frites maison, salade & coleslaw – €12.00

+€1.00 avec fromage / +€ 2.00 avec fromage et poitrine

Homemade beef burger, Served with a spicy tomato relish, homemade chips, salad & coleslaw

+€1.00 with cheese / +€ 2.00 with cheese and bacon


Burger Maison a le confit de canard confit d’orange, frites maison, salade & coleslaw – €12,00

Homemade pulled duck burger served with an orange confit, homemade chips, salad & coleslaw

 

 POISSON / FISH


 

Poêlée de filet de bar, pommes de terre grenailles rôties au beurre et de la ‘salsa verde’ – €15,00

Pan seared filet of Seabass served with a ‘salsa verde’, roasted new potatoes & seasonal vegetables

 

Roti de dos de cabillaud, pommes de terre grenailles rôties au beurre et de la ‘salsa verde’ – €13,00

Roast cod filet served with a ‘salsa verde’, roasted new potatoes & seasonal vegetables

 

Fish & Chips Britannique, Frites maison, petits pois concassés et sauce tartare – €12.50

Beer battered Cod & Chips, homemade chips, mushy peas & tartare sauce

 

Scampi & Chips (morceaux de langoustine panée), salade, sauce tartare, frites maison - €12,00

Scampi & Chips, Served with side salad, tartare sauce

 

Salade Pécheur de saumon fume, crevettes &chair de crabe - €11,00

Seafood salad of smoked salmon, prawns & crab meat


SPECIALITES MAISON / HOUSE SPECIALS

Emince de poulet rôti, sur un lit de salade, lardons, croutons, sauce Caesar & parmesan- €12.00

Roast breast of chicken served on a bed of Caesar salad, lardons, croutons & parmesan shavings

 

Magret de canard au miel servi sur un lit de légumes sautés et des nouilles avec un glaçage de soja et de gingembre - €12.50

Roasted duck breast served on a bed of noodles & stir-fried vegetables with a soy & ginger glaze

 

Travers de porc grillés à la sauce barbecue & Jack Daniels, beignets d’oignons, coleslaw & frites - €16.00

Slow cooked half rack of pork ribs in a sweet Jack Daniels BBQ sauce, served with a side of crispy onion rings, coleslaw & homemade chips

 

Tajine d'agneau aux légumes servi avec semoule et pain plats - €14.00

Slow cooked Lamb & vegetable Tajine served with couscous & flat bread

 

Confit de porc sauce a l’oignons caramélisé & calvados, gratin dauphinois,

& légumes de saison - €12.00

Roasted Confit of pork served with a caramelised onion & calvados sauce, dauphinois potatoes & vegetables

 

VEGETARIEN / VEGETARIAN

 

(v) Burger Végétarien, servi avec sauce tomate piquante, frites maison, salade et coleslaw – €10.00

Vegetarian Burger, Served with a spicy tomato relish, homemade chips, salad & coleslaw

 

(v) Salade au fromage Saint Agur, poires caramélisés & noix - €9.00

Country salad with crisp salad leaves Saint Agur, grilled pears & walnuts


(v) Tajine aux légumes et citrons confits servi avec semoule et pain plats - €14.00

Slow cooked vegetable Tajine, vegetable & confit of lemon served with couscous & flat bread

 

 

DESSERTS


 

Dessert du Jour & glace vanille – €4.50

Dessert of the day served with vanilla ice cream

 

Moelleux fondant chocolat, sauce chocolat, glace vanille – €5,00

Chocolate filled gâteaux, ice-cream & chocolate sauce

 

Pain Perdu, glace au caramel sauce au caramel – €6,00

Pain Perdu (sweet French toast) served with caramel ice-cream & caramel sauce

 

Crumble rhubarbe & fraise, glace vanille – €6,00

Rhubarb & strawberry crumble served with vanilla ice-cream


Tiramisu, dessert italienne de crème pâtissière & moka – €5.50

Tiramisu, coffee-flavoured Italian custard dessert

 

New York citron cheesecake au fruits rouge - €6,00

Redberry & Lemon New York cheesecake

 

Café Gourmand – €6.50

Trio of desserts of the house served with an expresso coffee

 

Assiette Fromage – €3.50

Cheese platter served with fig confit & side salad 

 

 

 

 

 

 

Réservations

Vous pouvez nous appeler au :

 

+33 233 512163 (0233 512163)

+33 674 625965 (0674 625965)

 

labbayehotel@gmail.com

 

Vous pouvez également utiliser notre formulaire de contact.

Adresse

Labbaye Hotel Bar Restaurant
Route de la Gare
50140 Le Neufbourg

Heures d'ouverture

Horaires d'hiver

 

Mercredi

11.00 - 14.00

Jeudi

11.00 -14.00 / 17.00 - 23.00

Vendredi

11.00 - 14.00 / 17.00 - 23.00

Samedi

18.00 - 23.00

Dimanche

12.00 - 15.00

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Labbaye Hotel Bar Restaurant