Labbaye Hotel Bar Restaurant
Labbaye Hotel Bar Restaurant
MENU L’ABBAYE
€20.00 – 3 plats / €22.00 4 plats
 
 
ENTREES
 
(v) Tarte tatin d’oignons caramélisés, mozzarella, basilic, confit tomates & roquette (v) Caramelised onion, mozzarella & confit tomato tarte tatin, basil & Roquette garnish
 
Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves
 
PLATS
 
Faux Filet (180g) Frites maison, salade & sauce au choix, Sauce Roquefort / poivre / béarnaise Sirloin Steak (180g) Homemade chips, roast tomatoes, salad, * Sauce Roquefort / pepper / béarnaise
 
Roti de dos de cabillaud, pommes de terre nouvelles rôties au beurre et de la ‘salsa verde’ Roast cod filet served with a ‘salsa verde’, roasted new potatoes & seasonal vegetables
 
FROMAGE
 
Assiette de fromages, salade mixte & confit de cerise noir Cheese platter served with fig confit & side salad
 
DESSERTS
 
Dessert du Jour & glace vanille Dessert of the day served with vanilla ice cream
 
Moelleux fondant chocolat, sauce chocolat, glace vanille Chocolate filled gâteaux, ice-cream & chocolate sauce
 
 
 
MENU CASCADES
€25.00 – 3 plats / €27.00 4 plats
 
 
ENTREES
 
Aumonière de feuilles de filo garnie de légumes croquants & gambas assaisonnés avec d’huile d'olive, gingembre frais et menthe fraîche Crispy filo parcel filled with prawns & Thai vegetables, fresh ginger & mint, served on a Thai salad
 
Terrine de Foie Gras de canard a la confiture de figues, brioche grillé Foie Gras served with a confit of fig chutney & toasted brioche
 
PLATS
 
Magret de canard rôti au cerise noir & porto, pommes de terre grenaille rôties au beurre & chou rouge braisé Roast duck breast served with a black cherry & port jus, roasted grenaille new potatoes, braised red cabbage
 
Confit de veau sauce d’oignons caramélisée, gratin dauphinois & légumes de saison Roasted Confit of veal served with a caramelised onion jus & gratin dauphinoise
 
Poêlée de filet de bar, pommes de terre nouvelles rôti au beurre et de la ‘salsa verde’ Pan seared filet of Seabass served with a ‘salsa verde’, roasted new potatoes & seasonal vegetables
 
FROMAGE
 
Assiette de fromages, salade mixte & confit de cerise noir Cheese platter served with fig confit & side salad
 
DESSERTS
 
Moelleux fondant chocolat, sauce chocolat, glace vanille Chocolate filled gâteaux, ice-cream & chocolate sauce
 
Tiramisu, dessert italienne de crème pâtissière & moka Tiramisu, coffee-flavoured Italian custard dessert
 
New York cheesecake aux myrtilles Blackberry New York cheesecake

Réservations

Vous pouvez nous appeler au :

 

+33 233 512163 (0233 512163)

+33 674 625965 (0674 625965)

 

labbayehotel@gmail.com

 

Vous pouvez également utiliser notre formulaire de contact.

Adresse

Labbaye Hotel Bar Restaurant
Route de la Gare
50140 Le Neufbourg

Heures d'ouverture

Horaires d'hiver

 

Mercredi

11.00 - 14.00

Jeudi

11.00 -14.00 / 17.00 - 23.00

Vendredi

11.00 - 14.00 / 17.00 - 23.00

Samedi

18.00 - 23.00

Dimanche

12.00 - 15.00

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Labbaye Hotel Bar Restaurant