Labbaye Hotel Bar Restaurant
Labbaye Hotel Bar Restaurant

MENU L’ABBAYE

€22.00 – 3 plats / €24.00 4 plats

 

 

ENTREES

 

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

 

Terrine jambon persille de Bourgogne, confit d’ananas, pain grillé

Ham hock & parsley terrine served with a pineapple confit & grilled bread

 

 

PLATS

 

 

Dos de cabillaud et sa sauce persillée, pommes écrasées, légumes

Roasted cod filet served with a creamy parsley sauce, crushed potatoes, vegetables

 

Pave de Cerf sauce au poivre et cognac, pommes de terre grenailles légumes

Grilled venison steak served with a pepper & cognac sauce, roasted new potatoes & legumes

 

 

FROMAGE

 

Assiette de fromages, salade mixte & confit de figue

Cheese platter served with fig confit & side salad

 

 

DESSERTS

 

 

Dessert du Jour

Dessert of the day

 

Moelleux fondant au chocolat, glace vanille

Chocolate fondant cake, vanilla ice cream

 

 

MENU CASCADES

€26.00 – 3 plats / €28.00 4 plats

 

 

ENTREES

 

 

Tarte tatin d’oignons caramélisés, boudins noir & pommes grillé

Caramelised onion, black pudding & grilled apple tart Tatin

 

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

 

PLATS

 

 

Brochette de crevettes sauce au curry doux au coco, timbale to quinoa, légumes

Prawn skewers served with a coconut curry sauce, timbale of quinoa & vegetables

 

Faux Filet (180g)

Frites maison, champignons poêlée, sauce au choix, Sauce poivre / béarnaise / roquefort

Sirloin Steak (180g)

Homemade chips, grilled mushrooms, Sauce pepper / béarnaise / blue cheese

 

 

 

FROMAGE

 

Assiette de fromages, salade mixte & confit de figues

Cheese platter served with fig confit & side salad

 

 

DESSERTS

 

 

Pain perdu, glace caramel, sauce caramel beurre salé

Toasted brioche, caramel ice cream and butter caramel sauce

 

Cheesecake aux Framboise

Raspberry cheesecake

 

Réservations

Vous pouvez nous appeler au :

 

+33 233 512163 (0233 512163)

+33 674 625965 (0674 625965)

 

labbayehotel@gmail.com

 

Vous pouvez également utiliser notre formulaire de contact.

Adresse

Labbaye Hotel Bar Restaurant
Route de la Gare
50140 Le Neufbourg

Heures d'ouverture

Horaires d'hiver

 

Mercredi

12.00 - 14.00

Jeudi

12.00 -14.00 / 17.00 - 23.00

Vendredi

12.00 - 14.00 / 17.00 - 22.00

Samedi

18.00 - 22.00

Dimanche

12.00 - 15.00

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Labbaye Hotel Bar Restaurant