Labbaye Hotel Bar Restaurant
Labbaye Hotel Bar Restaurant

MENU L’ABBAYE

€22.00 – 3 plats / €24.00 4 plats

 

 

ENTREES

 

 (v) Tarte tatin d’oignons caramélisés, mozzarella, basilic, confit tomates & roquette

(v) Caramelised onion, mozzarella & confit tomato tarte tatin, basil pesto & roquette garnish

 

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

 

PLATS

 

Joue de bœuf confit au vin rouge, pommes de terre purée, légumes de saison

Slow cooked confit of beef cheek in a red wine jus, creamed puree potatoes & seasonal vegetables

 

 

Pave de saumon poêlé à la sauce a l’aneth & crevettes, timbale de riz sauvage, légumes de saison

Pan seared filet of salmon served with a dill, prawn & tomato sauce, wild rice & seasonal vegetables

 

 

FROMAGE

 

Assiette de fromages, salade mixte & confit de figue

Cheese platter served with fig confit & side salad

 

 

DESSERTS

 

Dessert du Jour & glace vanille

Dessert of the day served with vanilla ice cream

 

 

Chunky Brownie aux chocolat, coulis de caramel, noix de pecan, glace caramel

Chocolate fudge brownie, pecans, caramel ice cream

 

 

 

 

MENU CASCADES

€26.00 – 3 plats / €28.00 4 plats

 

 

ENTREES

 

Brochettes de poulet teriyaki grillées avec crème fraiche au citron vert & coriandre

Grilled teriyaki chicken skewers with a lime & coriander dip

 

 

Crevettes Roses Panées sur un lit de salade verte, sauce chili doux

Breaded crispy prawns served with a sweet chili dipping sauce on a bed of salad leaves

 

 

(v) Tarte tatin d’oignons caramélisés, mozzarella, basilic, confit tomates & roquette

(v) Caramelised onion, mozzarella & confit tomato tarte tatin, basil pesto & roquette garnish

 

 

PLATS

 

Filet de Bar poêlée à la sauce a l’aneth & crevettes, timbale de riz sauvage, légumes de saison

Pan seared filet of seabass served with a dill, prawn & tomato sauce, wild rice & seasonal vegetables

 

 

Faux Filet (180g)

Frites maison, légumes, sauce au choix, Sauce Beurre Maitre / poivre / béarnaise

Sirloin Steak (180g)

Homemade chips, vegetables, * Sauce garlic butter / pepper / béarnaise

 

 

FROMAGE

 

Assiette de fromages, salade mixte & confit de figues

Cheese platter served with fig confit & side salad

 

DESSERTS

 

Tourte crumble aux pomme et myrtilles, glace vanille

Apple & blueberry crumble tart served with vanilla ice cream

 

 

Profiteroles à la crème, sauce chocolat au Baileys, crème chantilly et aux amandes

Cream filled profiteroles with a Baileys chocolate sauce, cream and roasted almonds

 

 

Cheesecake aux mangues

Mango cheesecake

 

Réservations

Vous pouvez nous appeler au :

 

+33 233 512163 (0233 512163)

+33 674 625965 (0674 625965)

 

labbayehotel@gmail.com

 

Vous pouvez également utiliser notre formulaire de contact.

Adresse

Labbaye Hotel Bar Restaurant
Route de la Gare
50140 Le Neufbourg

Heures d'ouverture

Horaires d'hiver

 

Mercredi

12.00 - 14.00

Jeudi

12.00 -14.00 / 17.00 - 23.00

Vendredi

12.00 - 14.00 / 17.00 - 22.00

Samedi

18.00 - 22.00

Dimanche

12.00 - 15.00

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Labbaye Hotel Bar Restaurant